Milí priatelia, náš projekt teraz bojuje aj o Váš hlas. OZ Samaria sa týmto uchádza o Vašu priazeň pri podpore svojho projektu „Divadlo spája ľudí a podporuje tradície“. Naše občianske združenie chce realizáciou tohto projektu pomôcť znevýhodneným ľuďom zo sociálne slabého prostredia zapojiť sa do aktivít Divadelnej spoločnosti Dobrých kamarátov a nájsť si tam svoje miesto bezpečia, pohody a priateľstva.

Ak ste sa rozhodli darovať nám svoj hlas, postupujte, prosím, nasledovne:
kliknite na tento odkaz
http://www.sppolocne.sk/sk/o-nas/podporili-sme/detail-projektu/1198

V dolnej časti stránky kliknite na žlté tlačidlo s textom „HLASOVAŤ“. Následne sa môžete rozhodnúť, či nám venujete Vaše tri hlasy alebo jeden hlas. Najprv sa Vám zobrazí návod, ako hlasovať. Pozorne si ho, prosím, prečítajte. Po kliknutí na žlté tlačidlo s textom „POKRAČOVAŤ“ budete vyzvaní vybrať si spôsob hlasovania, t.j. či nám pridelíte jeden hlas alebo tri hlasy. Ak sa rozhodnete pre tri hlasy, kliknutím na text „Chcem prideliť tri hlasy“ budete vyzvaní na zadanie čísla Vášho mobilného telefónu (zadávate číslo bez úvodnej nuly, teda iba deväť číslic, ktoré určite začínajú číslom 9), mena, priezviska a Vašej emailovej adresy. Tiež musíte zaškrtnúť súhlas so spracovaním osobných údajov a odoslať to. Takmer okamžite obdržíte SMS správu s potvrdzujúcim kódom. Tento kód prepíšete do políčka v časti 3. ZADANIE OVEROVACIEHO KÓDU“ a kliknete na text „HLASOVAŤ“. Tiež Vám takmer okamžite príde na zadané emailovú adresu správa s návodom ako odovzdať Vaše zostávajúce dva hlasy. Stačí iba kliknúť na modrý hyperlink začínajúci textom „http://www.sppolocne.sk/sk/potvrzeni-emailu/…“ a potom dva krát (s malým časovým odstupom aspoň 5-10 sekúnd) kliknúť na text „OPÄŤ HLASOVAŤ ZA ROVNAKÝ PROJEKT“. V prípade iba jedného hlasu hlasovanie končí zaslaním overovacieho kódu.

Milí priatelia, vopred Vám ďakujeme za Vaše hlasy pomocou ktorých môžeme znevýhodneným ľuďom zo sociálne slabého prostredia pomôcť nájsť nových priateľov a správny smer života.

S vďakou za OZ Samaria
Helena Dzurechová a Miroslav Dzurech